Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Požiar na diaľnici: Policajti uhasili nákladné vozidlo, zabránili väčším škodám

Diaľniční policajti zo Žilinského kraja uhasili požiar na nákladnom vozidle
Diaľniční policajti zo Žilinského kraja uhasili požiar na nákladnom vozidle (Zdroj: Facebook/Polícia Slovenskej republiky)

ŽILINA - Diaľniční policajti zo Žilinského kraja uhasili požiar na nákladnom vozidle, ktoré dostalo poruchu na diaľnici D1. Ich rýchly zásah zabránil ohrozeniu zdravia vodiča i väčším škodám. Informovala o tom v sobotu polícia na sociálnej sieti.

Odstavené nákladné vozidlo v pruhu vyhradenom pre pomaly idúce vozidlá spozorovali policajti počas svojej večernej služby. "Šofér im povedal, že má poruchu kardanu vozidla a čaká na odtiahnutie. Išlo o veľmi nebezpečnú situáciu. Po odstránení poruchy policajti odprevádzali šoféra pri odťahu mimo diaľnicu, avšak v odbočovacom pruhu začalo vozidlo v časti za kabínou horieť," opísala polícia.

HORIACI NÁKLADIAK NA DIAĽNICI: POHOTOVÍ POLICAJTI ZABRÁNILI HROZIACEJ TRAGÉDII Diaľniční policajti por. Ing. Daniel...

Uverejnil používateľ Polícia Slovenskej republiky Sobota 3. apríla 2021

Diaľniční policajti okamžite vodičov ťažného aj ťahaného vozidla zastavili a následný požiar uhasili pomocou hasiaceho prístroja z vlastného auta. Vozidlo následne ťažné auto odtiahlo na odstavnú plochu mimo diaľnice. "Vďaka rýchlemu zásahu policajtov nedošlo k ohrozeniu zdravia vodiča, ako aj k možnej veľkej škode," skonštatovala polícia.

Viac o téme: PožiarKamiónDiaľnicaPolicajti
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu