Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Traja vodiči počas jednej hodiny riadili to isté auto, boli zadržaní

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj)

ROŽŇAVA – Traja vodiči z Rožňavského okresu, ktorí behom jednej hodiny riadili to isté vozidlo, skončili po zastavení policajtmi pre rôzne prečiny v celách policajného zaistenia. O prípade informuje na sociálnej sieti Krajské riaditeľstvo Policajného zboru (KR PZ) Košice.

„V piatok (19. 3.) večer viedol 33-ročný muž z okresu Rožňava motorové vozidlo Ford po miestnej komunikácii v Rožňave. Z dôvodu spáchania dopravného priestupku bol zastavený a podrobený dychovej skúške s výsledkom 1,11 miligramu na liter, čo je po prepočte 2,31 promile,“ priblížilo KR PZ prvý prípad.

Ako dodalo, už o 35 minút neskôr policajti v Rožňave zistili priestupok iného vodiča, ktorý však viedol to isté auto. „Kontrolou tohto 23-ročného vodiča bolo zistené, že nie je držiteľom vodičského oprávnenia a bol mu uložený zákaz viesť motorové vozidlá,“ konkretizovali policajti druhý prípad.

Po ďalšej polhodine policajti opäť zastavili rovnaké auto, ktoré však podľa KR PZ viedol už tretí, 27-ročný vodič, tiež pod vplyvom alkoholu. „Poverený príslušník PZ v uvedených prípadoch vzniesol voči dvom osobám obvinenie z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky a jednej osobe z prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia. Všetci traja skončili v celách policajného zaistenia,“ zakončila polícia.

Viac o téme: ZadržaniePolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu