Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Desivý pád z obrovskej výšky: FOTO Exmanžel Moniky Jankovskej mal nehodu! Utrpel vážne zranenia

Jankovskej exmanžel mal nehodu Zobraziť galériu (2)
Jankovskej exmanžel mal nehodu (Zdroj: FB/Tibor Jankovský, Air - Transport Europe, letecká záchranná služba)

TRENČÍN - Exmanžel Moniky Jankovskej mal vážnu nehodu. Spadol z 30-metrovej výšky a poranil si chrbticu, panvu a mal podozrenie aj na vnútorné poranenia. Na mieste zasahovali leteckí záchranári. Momentálne je už mimo ohrozenia života.

Bývalý manžel Moniky Jankovskej Tibor Jankovský mal vážnu nehodu. Padal z viac ako 30-metrovej výšky. Utrpel pritom vážne zranenia. Na mieste museli zasahovať leteckí záchranári. Ako prvý o tom informoval ereport.sk. Podľa informácií Topky.sk má byť momentálne mimo ohrozenia života. 


Ak Jankovskú prepustia, čaká ju množstvo zákazov: Sudca skritizoval aj prokurátorku! Úmyselné zdržiavanie


Jankovský utrpel vážne zranenia

Letecká záchranná služba informovala o nehode v piatok ráno. Jankovský si mal poškodiť chrbticu, panvu a utrpel aj vnútorné poranenie brucha. Podľa našich informácií má byť už mimo ohrozenia života. "Záchranársky vrtuľník z Trenčína bol včera popoludní privolaný k obci Soblahov (okres Trenčín), kde náhodní svedkovia videli padať paraglajdistu z výšky približne 30 metrov," informovala letecká záchranná služba Air - Transport Europe.

Vrtuľník pristál na poli v blízkosti miesta, kde paraglajdista padol. "51-ročný muž bol pri vedomí, so záchranármi komunikoval, pričom sa sťažoval na výrazné bolesti hrudníka, chrbtice a panvy," uviedli záchranári. Lekár poskytol Jankovskému neodkladné zdravotné ošetrenie a v spolupráci s prítomnými hasičmi bol pacient preložený na palubu vrtuľníka. "V stabilizovanom stave s podozrením na zlomeninu chrbtice a vnútorné poranenie brucha bol letecky transportovaný na urgentný príjem Fakultnej nemocnice v Trenčíne," dodala záchranka. 

Tibor Jankovský a Monika Jankovská sa rozviedli v roku 2018. Jankovská bola štátnou tajomníčkou ministerstva spravodlivosti. Od minuloročnej marcovej akcie Národnej kriminálnej agentúry pod názvom Búrka bola Jankovská vo väzbe. Ďalšie obvinenia pribudli Jankovskej po minuloročnej októbrovej akcii Víchrica. Posledného súdu, na ktorom rozhodovali o tom, či ostane vo väzbe, sa nezúčastnila. Bola totiž vo väzenskej nemocnici, kam sa dostala potom, ako sa vo svojej cele pokúsila o samovraždu. Sudca Peter Pulman ju prepustil na slobodu. Rozhodnutie však nie je právoplatné. Ak sa Jankovská dostane z väzby von, bude musieť dodržiavať viaceré zákazy.

Viac o téme: NehodaPádTibor JankovskýMonika Jankovská
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu