Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Polícia v Bánovciach obvinila muža z drogovej trestnej činnosti: Na súd si počká vo väzbe

Polícia obvinila muža z drogovej trestnej činnosti
Polícia obvinila muža z drogovej trestnej činnosti (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

BÁNOVCE NAD BEBRAVOU - Polícia obvinila 39-ročného muža, ktorý tento týždeň v Bánovciach nad Bebravou utekal pred policajnou hliadkou a tá na jeho zastavenie použila varovné výstrely. Muž čelí obvineniu zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi. Informovala o tom v piatok trenčianska krajská polícia na sociálnej sieti.

Dva varovné výstrely do vzduchu použili policajti pri vykonávaní služobného zákroku proti osobe podozrivej z drogovej trestnej činnosti ešte 10. februára po polnoci. Muž totiž nereagoval na opakované výzvy polície. "Počas úteku mal odhodiť zatavenú striekačku s hnedou kryštalickou látkou a igelitové vrecko so zelenou sušinou. Podľa predbežného vyjadrenia kriminalistického a expertízneho ústavu išlo o metamfetamín a konope," uviedli policajti.

Obvinený muž si mal podľa polície zabezpečovať od doposiaľ nestotožnených osôb marihuanu a metamfetamín, ktoré mal následne na rôznych miestach deliť a predávať ďalším konzumentom v Bánovciach nad Bebravou. Vyšetrovateľ spracoval podnet na podanie návrhu na jeho vzatie do väzby, ktorý sudca akceptoval.

"Pri domovej prehliadke polícia zaistila podozrivé 100-eurové bankovky v celkovej hodnote 600 eur. Vyšetrovateľ začal trestné stíhanie vo veci zločinu falšovania, pozmeňovania a neoprávnenej výroby peňazí a cenných papierov," dodali policajti.

Viac o téme: DrogyPolícia Bánovce nad Bebravou
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu