Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Chovatelia, pozor! Záhadné zmiznutia šteniat!

„O šteniatka som prišiel. Zostali mi len ich rodičia,“ povedal A. Šebík.
„O šteniatka som prišiel. Zostali mi len ich rodičia,“ povedal A. Šebík. (Zdroj: Nový Čas)

SVINNÁ - Šteniatka záhadne miznú! Po návšteve záujemkyne o kúpu chovatelia prídu o psíky aj peniaze. Ozvali sa nám už dvaja ľudia, ktorí tvrdia, že ich spomínaná žena podviedla. Podľa nich je však oklamaných oveľa viac! Viacerí na podvodníčku upozorňujú aj na internete.

Invalidný dôchodca Anton Šebík (50) zo Svinnej pri Trenčíne si privyrábal chovom čistokrvných pudlov. Ozvala sa mu záujemkyňa, s ktorou sa na predaji siedmich šteniatok aj dohodol. Za jedno pýtal 4-tisíc korún. Psíky jej odovzdal, peňazí sa však nedočkal. „Nejde mi o tie peniaze, ale o to, aby aj druhí ľudia nenaleteli ako ja,“ povedal Šebík. „Spísali sme zmluvu o predaji. Psíky som jej priviezol. Peniaze mi však do dvoch dní neposlala,“ dodal. Odvtedy ženu nemôže nájsť. Prípad chce oznámiť na polícii.

Podvodníčke naletela aj pani z Brezna. „Dohodli sme sa na predaji deviatich mopsíkov za 63-tisíc korún. Keď mi peniaze neprišli, chceli sme ju nájsť, ale telefón má vypnutý a domov nikoho nevpustí,“ povedala. Tvrdí, že žena chová psíky v strašných podmienkach. „Šteniatka sú choré, niektoré podochli. Upozornila som na túto paniu na internete. Ozvali sa mi už ďalší jedenásti poškodení,“ dodala Breznianka.

Trenčianska policajná hovorkyňa Katarína Hlaváčová potvrdila, že políciu ešte nikto o pomoc nepožiadal. „S podobným prípadom sme sa zatiaľ v Trenčianskom kraji nestretli,“ dodala.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu