Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Cesty na väčšine územia sú v poriadku: Na týchto miestach si dávajte pozor na viditeľnosť

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: TASR/Branislav Račko)

ČERTOVICA – V okolí Čertovice je pre snehové prehánky znížená dohľadnosť do 200 metrov. Znížená dohľadnosť do 100 metrov je z dôvodu silného dažďa v lokalitách úseku R1 Hronský Beňadik - Žiar nad Hronom, D2 Závod - Lozorno a z dôvodu hmly v lokalite Štós. Informuje o tom Slovenská správa ciest (SSC) na svojom webe zjazdnosť.sk.

Všetky sledované diaľničné úseky na území SR sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne vlhký až mokrý.

Cesty I., II. a III. triedy na území SR sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne vlhký až mokrý. V hornatejších oblastiach Slovenska sa miestami vyskytuje kašovitý alebo utlačený sneh hrúbky do dvoch centimetrov. Na ceste II/549 Úhornianske sedlo - Krásnohorské Podhradie je na vozovke kašovitý sneh s hrúbkou do piatich centimetrov. Na vozovkách ciest III. triedy v obvodoch Haligovce a Spišská Nová Ves je miestami zľadovatený sneh s vrstvou snehu do jedného centimetra.

Horské prechody na území Slovenska sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne mokrý. Na horských prechodoch Besník, Čertovica a Dobšiná sa nachádza kašovitý sneh do dvoch centimetrov. Cestári upozorňujú, že na vlhkých a mokrých cestách sa pri nízkych teplotách môže vytvárať námraza až poľadovica.

Viac o téme: CestyDážďHmlaViditeľnosťSSC
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu