Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

FOTO Tragickú nehodu pri Prešove vyšetruje polícia: Zahynul len 19-ročný Samuel, kolízia v protismere

Pri nehode zahynul 19-ročný muž. Zobraziť galériu (4)
Pri nehode zahynul 19-ročný muž. (Zdroj: Facebook)

PREŠOV - Trestné stíhanie pre prečin usmrtenia začala polícia v súvislosti s dopravnou nehodou, ku ktorej došlo v pondelok podvečer medzi obcou Kapušany a mestom Prešov. Zahynul pri nej 19-ročný Chmeľovčan Samuel.

Ako v utorok informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová, vyšetrovateľ bude skúmať presné okolnosti i mieru zavinenia účastníkov.

FOTO Tragickú nehodu pri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Prešovský kraj)

"Chmeľovčan ako vodič osobného vozidla značky Škoda z doposiaľ presne nezistených príčin prešiel náhle do protismeru, kde došlo k zrážke s nákladným vozidlom značky Volvo, ktoré viedol 38-ročný Poliak," uviedla Ligdayová s tým, že prítomnosť alkoholu u vodiča nákladného auta bola vylúčená vykonanou dychovou skúškou.

FOTO Tragickú nehodu pri
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Prešovský kraj)

Hovorkyňa tiež dodala, že následkom dopravnej nehody mladý vodič utrpel ťažké zranenia, ktoré boli nezlučiteľné so životom a na mieste zraneniam podľahol. Miesto dopravnej nehody bolo obhliadnuté a zadokumentované, na miesto bol privolaný aj znalec z odboru cestnej dopravy.

Obeťou kolízie má byť 19-ročný Samuel. Na sociálnej sieti pribúdajú smútočné vyznania. Strata bola pre blízkych príliš náhla. Čo presne sa mu stalo osudným preukáže až ďalšie vyšetrovanie.

Viac o téme: NehodaTragédiaSmrťPrešov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu