Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

KORONAVÍRUS Mimoriadne opatrenia v Trenčíne! Stopka pre alkohol, zakážu aj omše

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

TRENČÍN – Situácia v počte infikovaných novým koronavírusom je v meste Trenčín i v Trenčianskom okrese mimoriadne vážna. Od piatka (18. 12.) začnú platiť v Trenčíne nové opatrenia nad rámec celoslovenských.

V stredu o tom informovala trenčianska regionálna hygienička Ľudmila Bučková. „Kým v októbri sme mali asi 1000 prípadov v rámci Trenčianskeho kraja, tak len v posledných siedmich dňoch je to okolo 1200 prípadov, z toho v meste Trenčín je viac ako 500 prípadov. V tom ešte nie sú započítané všetky antigénové testy, nie všetky firmy nám výsledky hlásia,“ priblížila Bučková.

Zakážu alkohol aj omše

Ako dodala, od piatka bude platiť vyhláška zakazujúca v Trenčíne predaj alkoholických nápojov na priamy konzum, bude tiež platiť zákaz akýchkoľvek hromadných podujatí aj s menším počtom účastníkov ako šesť. Zakázaná bude prevádzka kín, divadiel, organizovanie akýchkoľvek koncertov, ale aj organizovanie bohoslužieb.


Viac informácií o koronavíruse nájdete aj na Facebooku


Sprísnenie protipandemických opatrení bude podľa nej platiť do odvolania, predpokladá však, že minimálne do 10. januára budúceho roku.

Viac o téme: OpatreniaPandémiaTrenčínKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu