Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Polícia obvinila muža z obce Soľ: Opakovane jazdil pod vplyvom alkoholu

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

VRANOV NAD TOPĹOU - Polícia obvinila 31-ročného vodiča z obce Soľ z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, ako aj prečinu marenia výkonu úradného rozhodnutia. Informovala o tom prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová s tým, že k protiprávnej činnosti došlo v pondelok (14. 12.) krátko pred jednou hodinou po polnoci na Mierovej ulici vo Vranove nad Topľou.

Obvinený muž podľa hovorkyne viedol vozidlo v smere jazdy na obec Čičava, pričom bol policajnou hliadkou zastavený a podrobený kontrole. Okrem iného aj dychovej skúške, ktorej výsledok dosiahol hodnotu 0,86 mg/l etanolu vydychovaného vzduchu, čo v prepočte predstavuje 1,79 promile.

„Lustráciou vodiča bolo zistené, že rovnakého konania sa dopustil už aj v minulosti, za čo mu bol udelený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá všetkých druhov na dobu 48 mesiacov, tento zákaz mu trvá až do konca roku 2022,“ ozrejmila Ligdayová. Ako dodala, polícia muža obmedzila na osobnej slobode a umiestnila do cely policajného zaistenia. Prípad vyšetruje Okresný dopravný inšpektorát vo Vranove nad Topľou.

Viac o téme: AlkoholVodičObvinenie Vranov nad TopľouSoľ
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu