Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Kristína (15) sa rodine neozýva dlhé hodiny: Strach a beznádej, pátranie sa koná v Nitre

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Pohotovostný pátrací tím)

NITRA - Len 15-ročná Kristína Trnková sa svojim blízkym od včera neozvala. Dievčina pochádza zo Serede, naposledy ju videli u jej starej mamy v obci Šoporňa (okres Galanta). Odtiaľ smerovala na neznáme miesto. Polícia momentálne pracuje s informáciou, že odišla do Nitry.

V meste Nitra po tínedžerke pátra okrem polície aj Pohotovostný pátrací tím. "Momentálne máme v teréne tri dvojčlenné tímy, ktoré preverujú určité oblasti v Nitre aj v okolí," priblížil Jozef Juhoš z PPT.

"Matka oznámila na polícii nezvestnosť svojej dcéry s tým, že posledný kontakt mali s tínedžerkou vo štvrtok 10.11.2020 okolo 17. hodiny a odvtedy sa im neozýva," objasnila trnavská polícia. Dodali, že mama nezvestnej je zúfalá. "Kristínka, vráť sa domov," odkázali jej slová.

Opis hľadanej Kristíny

Polícia dala do pozornosti, že Kristína má síce 15 rokov, no pôsobí ako 19-ročná žena. Je vysoká 165 centimetrov, štíhlej postavy, má hnedé vlasy s dĺžkou po ramená a modré oči. Naposledy ju videli v čiernych nohaviciach, bledej bunde, čiernych topánkach a mala pri sebe vak značky VANS.

Kristína (15) sa rodine
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Pohotovostný pátrací tím)

Ak ste školáčku videli, alebo viete, kde sa momentálne nachádza, prípadne máte vedomosť o osobách, s ktorými by sa mohla zdržiavať, všetky informácie nám môžete oznámiť na čísle 158, osobne na polícii alebo napísať správu na facebookovú stránku Polícia SR – Trnavský kraj. Obrátiť sa môžete aj na Pohotovostný pátrací tím na čísle 0940 555 959. Zaslať im môžete aj sms. 

Viac o téme: PátranieNezvestná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu