Štvrtok18. apríl 2024, meniny má Valér, zajtra Jela

Top vianočný darček pre všetkých fajčiarov: Túto novinku ocení aj ich okolie

Skúste prekvapiť svojho blízkeho netradičným darčekom Advertoriál Zobraziť galériu (11)
Skúste prekvapiť svojho blízkeho netradičným darčekom (Zdroj: Getty Images)

BRATISLAVA - Hľadáte vhodný vianočný darček pre svojich blízkych? Ak je niekto z nich fajčiar, máme pre vás zaujímavý tip, ktorým ho môžete prekvapiť. Na slovenský trh prišla novinka, ktorá si zrejme získa srdce nejedného milovníka nikotínu.

Čoskoro tu máme Nový rok a s ním aj tradičné predsavzatia. Mnohí fajčiari každoročne sľubujú sebe alebo svojim blízkym, že s týmto zlozvykom prestanú. Málokomu sa však podarí premeniť slová na činy. V tomto boji im už roky pomáhajú rôzne nikotínové náhrady. Teraz však prichádza novinka, ktorá im možno bude vyhovovať viac a s klasickými cigaretami nadobro skončia – nikotínové vrecúška.

Koniec smradľavému dymu

V zahraničí ide o novinku, ktorú si obľúbili mnohí fajčiari. Ocení ju aj rodina či blízke okolie fajčiara, pretože ich viac nebude otravovať nepríjemný a zdraviu škodlivý dym. Počas používania nikotínových vrecúšok nedochádza k spaľovaniu ani ohrievaniu tabaku. Vrecúško si len vložíte pod hornú peru a do tela sa postupne uvoľňuje nikotín. Okrem toho podľa mnohých odborníkov predstavujú nikotínové vrecúška potenciálne nižšie zdravotné riziko než klasické cigarety.

Bez hrudiek a zažltnutých zubov

Niekomu môžu nikotínové vrecúška pripomínať klasický žuvací tabak. Ide však o úplne iný výrobok, ktorý tabak vôbec neobsahuje. Nikotínové vrecúška sa vyrábajú z prírodných surovín a okrem nikotínu obsahujú napríklad výťažky z borovice či eukalyptu. Zabudnite aj na nevzhľadné hrudky a ich vypľúvanie ako pri klasickom žuvacom tabaku. Výhodou nikotínových vrecúšok je takisto fakt, že zostávajú stále biele a nefarbia zuby.

Top vianočný darček pre
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: VELO)

Nikotín aj v práci či pod rúškom

Vrecúška sa dajú používať v zásade všade. Dnes je nepredstaviteľné, že by ste si zapálili cigaretu v autobuse MHD, v práci či obchodnom centre. Pre prebiehajúcu pandémiu a s ňou spojené nosenie rúšok je v súčasnosti dokonca problematickejšie zapáliť si aj v situáciách, keď to bolo predtým možné. Nikotínové vrecúška však môžete používať, kedykoľvek a kdekoľvek sa vám bude chcieť, aj v spoločnosti iných ľudí, ktorí cigaretám neholdujú, či dokonca pod rúškom. Fajčiar tak prestane obťažovať okolie a uspokojenie si bude môcť dopriať trebárs aj pri dlhých letoch.

Krok k obmedzeniu cigariet

Hoci fajčiara nikotínové vrecúška nezbavia návyku, môžu byť aspoň medzistupňom, keď chce fajčenie obmedziť. Okrem toho neobsahujú tabak, takže sú určené aj tým, ktorí sa mu chcú vyhnúť. „Práve tieto alternatívy im môžu pomôcť. Možno si niektorí fajčiari hovoria, že to nie je nič pre nich. Ale som si istý, že široká škála príchutí a intenzity nikotínu ich presvedčí o tom, že nikotínové vrecúška za vyskúšanie určite stoja,“ uviedol Tomáš Tesař, riaditeľ komunikácie British American Tobacco.

Ideálny tip na vianočný darček

Ak by ste fajčiara chceli pod stromčekom prekvapiť touto novinkou, vyskúšať môžete nikotínové vrecúška VELOZnačka ponúka až sedem variantov vrecúšok v rôznych príchutiach. Okrem mentolových Polar Mint, X-Freeze, Freeze či Ice Cool môžete do balíčka pribaliť aj ovocné príchute – mandarínku, marakuju s mangom či Berry Frost s nádychom malín, borievok a ostružín. Vybrať si môžete aj intenzitu nikotínu – podľa zvyku fajčiara. Nezabudnite však, že takýto darček je určený len pre osoby staršie ako 18 rokov.  

VIAC O NIKOTÍNOVÝCH VRECÚŠKACH

Top vianočný darček pre
Zobraziť galériu (11)
 (Zdroj: VELO)

Advertoriál pripravený v spolupráci so spoločnosťou British American Tobacco.

Viac o téme: DarčekFajčiariVianoceVELONikotínové vrecúška
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu