Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Dva telefonáty za sebou o bombách v obchodnom centre!

ilustračné foto
ilustračné foto

BRATISLAVA - V priebehu niekoľkých minút bratislavskí policajti prijali oznámenie o dvoch anonymných telefonátoch o bombách.

V popoludňajších hodinách políciu telefonicky kontaktovali hasiči, ktorí dostali anonymné oznámenie, že v obchodnom centre na Kamennom námestí má nastať výbuch. Polícia okamžite urobila potrebné opatrenia a budovu prehľadala. Prehliadku ukončili s negatívnym výsledkom.

V priebehu asi 20 minút po prvom oznámení hasiči opätovne kontaktovali políciu, pretože mali ďalší anonym. Hasičom mužský hlas v telefóne oznámil, že u nich dôjde k výbuchu. Polícia v súčasnosti vykonáva potrebné opatrenia. Polícia preverí, či obidve anonymné oznámenia o výbuchu ohlásila tá istá osoba.

Falošné bombové poplachy nie sú v hlavnom meste ničím výnimočným. Pred Silvestrom museli napríklad evakuovať celé obchodné centrum Aupark, v októbri museli po podobnom telefonáte prerušiť pojednávania v Justičnom paláci. Bombu už hľadali aj v parlamente, Prezidentskom paláci či na americkej ambasáde. Podľa štatistík pritom polícia vypátra každého druhého páchateľa.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu