Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

NAKA zatýkala na ministerstve vnútra: V putách odviedli viacero zamestnancov

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

BRATISLAVA - Zásah elitných policajtov Národnej kriminálnej agentúry v jednej z budov Ministerstva vnútra sa odohral včera predpoludním. Podľa informácií Topky.sk skončilo v putách viacero zamestnancov oddelenia takzvanej Osobitnej matriky Ministerstva vnútra!

Policajti NAKA prišli včera predpoludním do budovy Ministerstva vnútra na Drieňovej ulici. Na mušku si zobrali oddelenie Osobitnej matriky. V putách mali skočiť zamestnanci, ktorí sa špecializujú na udeľovanie Slovenského štátneho občianstva cudzím štátnym príslušníkom. Najnovšie informácie hovoria o tom, že obvinené sú štyri osoby a dokopy celkovo zadržali deväť ľudí. 

Veľký zásah NAKA proti drogovej trestnej činnosti: Zadržaní boli traja muži

Aké ďalšie trestné činy zadržaným pripisujú, sa nám zatiaľ zistiť nepodarilo, na oficiálne stanovisko čakáme. Otázky v súvislosti so zásahom príslušníkov NAKA na oddelení Osobitnej matriky Ministerstva vnútra sme už poslali príslušným orgánom. 

V súvislosti so zásahom sme oslovili hovorcu Ministerstva vnútra Petra Lazarova. Ten sa k zatýkaniu zamestnancov Ministerstva vnútra odmietol vyjadriť a odporučil nás na Národnú kriminalnu agentúru.

Správu budeme aktualizovať.

Viac o téme: ZadržanieMinisterstvo vnútraNAKA
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu