Sobota8. jún 2024, meniny má Medard, zajtra Stanislava

Bratislavská polícia hľadala lupiča, v meste boli veľké kolóny

Policajná kontrola spôsobila rozsiahle kolóny. Zobraziť galériu (3)
Policajná kontrola spôsobila rozsiahle kolóny.

BRATISLAVA - Bratislavská polícia v stredu vo večerných hodinách hľadala muža podozrivého z bankovej lúpeže, ktorá sa stala pred niekoľkými týždňami. Policajné kontroly na všetkých dôležitých cestných ťahoch spôsobili rozsiahle kolóny.

Podľa informácií Nového Času a Bleskoviek pátranie, ktoré trvalo vyše troch hodín, bolo zrušené vo všetkých bratislavských okresoch, okrem okresu Bratislava III. Krajská policajná hovorkyňa Tatiana Kurucová bližšie informácie o podozrivom ani o trestnom čine nechcela uviesť.

Najväčšie kolóny sa tvorili najmä na Prístavnom moste, na moste Lafranconi, ktoré boli hermeticky uzavreté a v okolí Karlovej Vsi. V oboch smeroch bola uzatvorená Einsteinova ulica, ako aj výjazdy z mesta smerom na Ivánku pri Dunaji, Záhorie či Rusovce. Policajti s baterkami prehľadávali postupne všetky autá.

Pátranie po podozrivom aj naďalej pokračuje. Situácia na bratislavských cestách sa však podľa televízie TA3 už upokojila.

Podľa zdrojov agentúry SITA polícia pátra po lupičovi, ktorého však už dnes mala zadržaného. Podľa nepotvrdených informácii lupič ušiel policajtom priamo z jedného z bratislavských obvodných oddelení. "Toto nebudem komentovať," odpovedala zástupkyňa bratislavskej policajnej hovorkyne Tatiana Kurucová na otázku, či je pravda, že páchateľ ušiel policajtom z obvodného oddelenia.

Malo by ísť o muža, ktorý je podozrivý z prvej tohtoročnej bankovej lúpeže. Tá sa stala 3. januára v pobočke VÚB v bratislavskej Rači a páchateľ si odniesol takmer 170 000 korún.

Viete viac?
Máte fotografie alebo video?
Napíšte nám na bleskovky@bleskovky.sk alebo tip@novycas.sk!


Kolóna - policajná akcia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu