Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

FOTO Tomu sa povie poriadna drzosť: Opitý mladík (15) spôsobil nehodu, z miesta ušiel

Mladík pod vplyvom alkoholu spôsobil dopravnú nehodu Zobraziť galériu (2)
Mladík pod vplyvom alkoholu spôsobil dopravnú nehodu (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj)

NOVÁ LESNÁ – Pätnásťročný mladík bez vodičského oprávnenia a pod vplyvom alkoholu spôsobil v obci Nová Lesná v okrese Poprad dopravnú nehodu a z miesta ušiel. Informovala o tom prešovská krajská policajná hovorkyňa Jana Ligdayová.

Ako priblížila, mladík z obce Nová Lesná viedol v utorok (20. 10.) krátko po polnoci osobné motorové vozidlo po miestnej komunikácii v rodnej obci, pričom pred jedným z rodinných domov narazil do zaparkovaného vozidla. To sa následkom nárazu posunulo vzad a narazilo do dreveného oplotenia rodinného domu.

Mladík pod vplyvom alkoholu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj)

Vodič po dopravnej nehode z miesta odišiel, no podľa hovorkyne ho policajti v krátkom čase vypátrali. Mladík sa musel podrobiť dychovej skúške, ktorej výsledok dosiahol hodnotu takmer 1,7 promile. „Na vozidlách vznikla škoda približne 3100 eur, na oplotení rodinného domu bola škoda odhadnutá na 100 eur,“ vyčíslila Ligdayová.

Dodala, že mladý nevodič skončil v cele policajného zaistenia a zároveň ho polícia obvinila z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Viac o téme: AlkoholNehodaMladíkNová Lesná
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu