Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Akčná záchrana v Nových Zámkoch: Záhrada sa zmenila na väzenie! Muža ratovali hasiči na člne

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: Facebook/Mesto Nové Zámky)

NOVÉ ZÁMKY – Mestskí policajti v Nových Zámkoch zachránili počas víkendu muža, ktorý zostal uviaznutý v zaplavenej časti pri Aňalských záhradách. Na pomoc im prišli hasiči, ktorí sa k ohrozenej osobe dostali na člne. Našťastie všetko dobre dopadlo.

„Hliadka mestskej polície v sobotu (17. 10.) okolo obeda počas hliadkovania v záplavovej časti povodia rieky Nitry dostala oznámenie od muža z Nových Zámkov, že jeho priateľ zostal uviaznutý v zaplavenej časti. Oznamovateľovi sa podarilo zaplavený úsek preplávať, jeho priateľovi už nie,“ informoval náčelník Mestskej polície Nové Zámky Jozef Tököly.

FOTO Akčná záchrana v
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Mesto Nové Zámky)

Bezprostredne po oznámení rozbehla polícia akciu na záchranu ohrozenej osoby. O pomoc požiadala príslušníkov Hasičského a záchranného zboru, ktorí sa dostavili na miesto v ochranných oblekoch. Hasiči sa na člne dostali k ohrozenej osobe, ktorú previezli na bezpečné miesto. Zachránený muž z obce Lysica v okrese Žilina neutrpel žiadne zranenie, bol v dobrom fyzickom stave a nepotreboval ani lekárske ošetrenie. Hliadka mestskej polície ho previezla do ubytovne na Považskej ulici.

Viac o téme: HasičiPolícia Nové ZámkyZatopená záhrada
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu