Utorok16. apríl 2024, meniny má Dana, Danica, zajtra Rudolf

V Trnave boli dve kolízie áut s chodkyňami, jedna z nich je vo vážnom stave

Do chodkyne na Ústianskej ulici vrazilo osobné auto Zobraziť galériu (3)
Do chodkyne na Ústianskej ulici vrazilo osobné auto (Zdroj: Facebook - Polícia SR - Trnavský kraj)

TRNAVA – Dva strety chodkýň s vozidlami zaznamenala v stredu polícia v Trnave. Ráno po 6.00 h utrpela vážne zranenie žena na priechode na Ústianskej ulici, predpoludním zachytila prechádzajúca sanitka chodkyňu, ktorá náhle na Rázusovej ulici mimo priechod vošla na vozovku. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru SR v Trnave Mária Linkešová.

Do chodkyne na Ústianskej ulici vrazilo osobné auto. "Žena bola s poranením hlavy a tela prevezená do trnavskej nemocnice, podľa prvotných informácií utrpela veľmi vážne zranenia," uviedla Linkešová. Policajti na mieste podrobili vodiča dychovej skúške na alkohol, ktorá bola negatívna. Presné okolnosti a príčiny nehody polícia naďalej preveruje ako ublíženie na zdraví z nedbanlivosti.

Do chodkyne na Ústianskej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook - Polícia SR - Trnavský kraj)

Na Rázusovej ulici stret skončil bez zranení. "Policajti celú situáciu doriešili na mieste," doplnila Linkešová. Upozornila vodičov na potrebu zvýšiť opatrnosť na cestách a spomaliť v blízkosti priechodov pre chodcov. "Treba viac predvídať a nespoliehať sa iba na účinok bŕzd. Nezabudnite, brzdná dráha sa v takomto počasí výrazne predlžuje," upozornila policajná hovorkyňa.

Do chodkyne na Ústianskej
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook - Polícia SR - Trnavský kraj)

Viac o téme: NehodaVyšetrovanieChodkynePolícia Trnava
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu