Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Veľký záťah na drogových dílerov: VIDEO Polícia obvinila tri osoby! Hrozí im až 15 rokov

Ďalší úspešný zásah Zobraziť galériu (5)
Ďalší úspešný zásah (Zdroj: Facebook/Polícia SR)

BRATISLAVA – Pri policajnej akcii proti dílerom drog v Bratislave a jej okolí zadržali štyri podozrivé osoby a dôkazný materiál, okrem iného aj kryštalické látky, či rôzne pomôcky k užívaniu drog.

Vyšetrovateľ už obvinil troch zo štyroch zadržaných, jedného muža a dve ženy, z obzvlášť závažného zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držania a obchodovania s nimi.


Mimoriadne teplá noc a výstraha: Slovensko čaká veterný víkend! Pozor na silné nárazy


Obvinili tri osoby

"Obvinenému M. D. z Bratislavy, obvinenej L. H. z okresu Prievidza a M. I. z Malinova hrozí v prípade preukázania viny pred súdom trest odňatia slobody na desať až 15 rokov," informuje polícia na sociálnej sieti.

Pozrite si VIDEO policajného zásahu

Zaistený materiál je v súčasnosti podrobený expertíznemu skúmaniu. Z doterajšieho vyšetrovania vyplýva, že omamné látky mali obvinení zadovažovať a prechovávať v chatke v bratislavskej záhradkárskej oblasti Žabí Majer, v chatke na Bojnickej ulici v hlavnom meste, ale aj v byte v bratislavskej Petržalke a v meste Pezinok.

Veľký záťah na drogových
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Polícia SR)

"Omamné látky mali následne prostredníctvom ďalších osôb distribuovať užívateľom drog na území celého Bratislavského kraja," spresnila polícia. Tá na objasnení prípadu pracovala niekoľko mesiacov. Operatívno-pátracou činnosťou sledovala a dokumentovala činnosť osôb, ktoré drogy mali predávať. Bratislavská krajská kriminálka naďalej pracuje na zabezpečení dostatku materiálu, na základe ktorého budú môcť realizovať ďalšie policajné akcie zamerané na drogovú trestnú činnosť.

Veľký záťah na drogových
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Polícia SR)

Veľký záťah na drogových
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: Polícia SR)

Viac o téme: DrogyKriminalistiPolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu