Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Muž (41) sa dostal do konfliktu a vyhrážal sa zabitím: Polícia ho zatkla, padlo už aj obvinenie

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Facbeook/Polícia SR - Žilinský kraj)

BARDEJOV – Z prečinu nebezpečného vyhrážania polícia obvinila 41-ročného muža. Dôvodom je hádka a následný konflikt, ku ktorému došlo v sobotu (29. 8.) večer v jednom z domov na ulici Poštárka v Bardejove. Konflikt vyústil do zranenia jedného z mužov. Informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

"Štyridsaťjedenročný muž sa po predchádzajúcej hádke vyhrážal zabitím 23-ročnému mužovi, pričom mu kovovou lištou udrel po hlave. Napadnutý muž utrpel tržné poranenie hlavy. Ide o zranenie, ktoré si vyžiada liečenie. Útočník na chvíľu odišiel, vrátil sa s tesárskym kladivom, ktorým opäť zaútočil na hlavu mladého muža. Ten stihol útok čiastočne vykryť," uviedla Ligdayová s tým, že polícia po príchode na miesto útočníka okamžite obmedzila na osobnej slobode.

"Momentálne je umiestnený v cele policajného zaistenia. Zákon pri tomto porušení zákona stanovuje pre páchateľa trestnú sadzbu odňatia slobody na šesť mesiacov až na tri roky. Na obvineného bol spracovaný podnet na podanie návrhu na jeho väzobné stíhanie," dodala krajská policajná hovorkyňa.

Viac o téme: MužVyhrážaniePolícia
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu