Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Muž sa 14-ročnému dievčaťu vyhrážal zabitím: Hrozia mu tri roky väzenia

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

TRENČÍN - Trenčianski policajti obvinili 54-ročného muža z okresu Trenčín z prečinu nebezpečného vyhrážania. Vyhrážal sa smrťou 14-ročnému dievčaťu i jeho otcovi.

Ako informovala trenčianska polícia na sociálnej sieti, obvinený muž začal vulgárne nadávať a vyhrážať sa zabitím 14-ročnému dievčaťu, ktoré prechádzalo okolo neho so psom, keď sedel na terase jednej z kaviarní. Vystrašené dievča o tom povedalo svojmu otcovi, ktorý šiel von k terase a žiadal vysvetlenie, prečo nadáva bezdôvodne jeho dcére.

Muž sa 14-ročnému dievčaťu
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Trenčiansky kraj)

Obvinený muž začal vulgárne nadávať aj jemu a taktiež sa mu vyhrážal, že ho zabije. Obaja poškodení mali obavu o svoj život a zdravie, preto privolali políciu. Obvinený spáchal svoj čin aj na chránenej osobe - dieťati.

„Policajti následne 54-ročného Trenčana obmedzili na osobnej slobode. Muž na policajnom oddelení odmietol vykonať dychovú skúšku, aj keď javil známky požitia alkoholu. Za uvedený skutok mu podľa zákona hrozí trest odňatia slobody na šesť mesiacov až tri roky,“ informuje polícia.

Viac o téme: MužDievčaTrenčínVäzenie vyhrážanie
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu