Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Polícia prosí o pomoc: Hľadá svedkov dopravnej nehody v Prešove

Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody v Prešove Zobraziť galériu (2)
Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody v Prešove (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj)

PREŠOV - Polícia hľadá svedkov dopravnej nehody, ku ktorej došlo v pondelok (17. 8.) predpoludním na ulici Armádneho generála Svobodu v Prešove. Informovala o tom hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Prešove Jana Ligdayová.

Ako uvádza, pred svetelnou križovatkou pri jednom z obchodných centier došlo k dopravnej nehode dvoch nákladných motorových vozidiel. "Následkom nárazu pri nehode sa nákladné vozidlo značky Iveco bielej farby posunulo vpred a narazilo na priechode pre chodcov do chodkyne, ktorá v tom čase práve prechádzala cez priechod. Po náraze mala chodkyňa údajne spadnúť na zem, no napriek tomu žena nezotrvala na mieste dopravnej nehody a z miesta odišla," uviedla Ligdayová s tým, že podľa opisu vodiča vozidla značky Iveco išlo o ženu zdanlivého veku 25 až 30 rokov štíhlej postavy s výškou asi 180 centimetrov, oblečené mala oranžové oblečenie.

Polícia hľadá svedkov dopravnej
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Facebook/Polícia SR - Prešovský kraj)

Na viac si vodič nespomenul. Polícia z dôvodu objektívneho prešetrenia okolností dopravnej nehody žiada svedkov, ktorí sa v tom čase nachádzali na uvedenom mieste nehody, aby sa prihlásili na telefónnom čísle 0961 803 514 alebo čísle 158. Občania tak môžu urobiť aj osobne na ktoromkoľvek policajnom oddelení alebo prostredníctvom facebookovej stránky Policajného zboru.

Viac o téme: PátranieDopravná nehodaPolícia Prešov
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu