Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

AKTUÁLNE Tragická nehoda kamiónov! FOTO Pri zrážke vyhasol život vodiča: Pozor, cesta je uzatvorená

Tragická nehoda kamiónov si vyźiadala jednu obeť. Zobraziť galériu (3)
Tragická nehoda kamiónov si vyźiadala jednu obeť. (Zdroj: FB/Polícia SR)

KOŠICE - Tragické ráno na ceste medzi Turňou nad Bodvou a Moldavou nad Bodvou. Došlo tam k zrážke dvoch kamiónov. Nehoda si vyžiadala jeden ľudský život.

Dnes v skorých ranných hodinách došlo na ceste medzi Turňou nad Bodvou a Moldavou nad Bodvou k čelnej zrážke dvoch kamiónov. Informovala o tom polícia na sociálnej sieti Facebook. 

Pikantný úlovok zlodeja! FOTO Muž preskočil plot domu a... Neuveríte, čo ukradol!

"Hrozivo vyzerajúca nehoda si vyžiadala život jedného z vodičov. Okolnosti dopravnej nehody policajti vyšetrujú. Z dôvodu dopravnej nehody je cesta uzatvorená. Obchádzka vedie cez Peder a Žarnov," dodali policajti. 

Tragická nehoda kamiónov si
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia SR)

Druhého vodiča so zraneniami previezli do košickej nemocnice. Okolnosti dopravnej nehody policajti vyšetrujú. Z dôvodu dopravnej nehody je cesta uzatvorená. Obchádzka vedie po trase Moldava nad Bodvou – Budulov – Peder – Žarnov – Turňa nad Bodvou – cesta I/16.

"Polícia aj v tejto chvíli miesto udalosti dôkladne dokumentuje a vykonáva neodkladné a neopakovateľné úkony. Na mieste je prítomný aj znalec z odboru cestnej dopravy. Úsek cesty je ešte stále uzavretý," informovala pred 14.00 h košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

Tragická nehoda kamiónov si
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: FB/Polícia SR)

Bližšie informácie k tragickej udalosti poskytne polícia v stredu (19. 8.). Počet dopravných nehôd s vyhasnutým ľudským životom na cestách Košického kraja najnovšie stúpol na 15.

Počet obetí na cestách stúpol

Na cestách Trenčianskeho samosprávneho kraja (TSK) sa v minulom týždni stalo 26 dopravných nehôd. Vyžiadali si tri ľudské obete. Informoval o tom odbor dopravnej polície Prezídia Policajného zboru.

Od začiatku roka sa na krajských cestách stalo 662 dopravných nehôd (medziročný pokles o 153). Zomrelo pri nich 23 ľudí, čo je o sedem viac ako v rovnakom období minulého roku. Ťažké zranenia utrpelo 29 osôb (medziročný pokles o 16). Na slovenských cestách sa od začiatku roka stalo 7276 dopravných nehôd.

Zomrelo pri nich 154 ľudí, čo je o 21 viac ako v rovnakom období roku 2019. Najviac obetí majú tento rok cesty Žilinského samosprávneho kraja, kde pri dopravných nehodách zomrelo 31 ľudí. Najmenej obetí, osem, majú cesty Prešovského samosprávneho kraja.

Viac o téme: NehodaTragédiaKamiónySmrťPolícia Smrteľná nehoda
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu