Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

KORONAVÍRUS Ďalšie naše mesto prijíma opatrenia: Platí zákaz športových a kultúrnych podujatí

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

VRANOV NAD TOPĽOU - Mesto Vranov nad Topľou ruší všetky hromadné športové a kultúrne podujatia. Nariadil mu to regionálny úrad verejného zdravotníctva (RÚVZ) z dôvodu zvyšovania počtu osôb pozitívne testovaných na nový koronavírus. Vyplýva to z rozhodnutia RÚVZ, ktoré samospráva zverejnila na svojej internetovej stránke.

"Vzhľadom na to, že v súčasnom období dochádza v regióne k postupnému zvyšovaniu chorobnosti na toto ochorenie (COVID-19, pozn.), nariadené opatrenie je účastník konania povinný plniť až do času pominutia dôvodov, pre ktoré bolo nariadené," odôvodnil RÚVZ svoje rozhodnutie.

Viac informácií o koronavíruse nájdete aj na Facebooku

Prudký nárast počtu pozitívne testovaných na nový koronavírus zaznamenali vo Vranovskom okrese v stredu (12. 8.). Kým počas predchádzajúceho týždňa sa ich počet pohyboval medzi nula a dvoma prípadmi, v stredu ich zdravotníci identifikovali desať. Ako sa v tejto súvislosti vyjadrila hovorkyňa vranovského mestského úradu Eva Fedorňáková, v piatok (14. 8.) ráno bude k situácii zasadať okresný krízový štáb.

Viac o téme: OpatreniaPandémiaSlovenskoVranov nad TopľouKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu