Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Odporný čin muža (50)! Kvôli pár eurám okradol vozičkára: Vzápätí sa vyhrážal druhému

Zobraziť galériu (2)
(Zdroj: FB/Polícia SR)

SENICA - Policajný vyšetrovateľ obvinil 50-ročného Seničana zo zločinu krádeže na chránenej osobe a zo zločinu lúpeže. Policajti ho dnes predviedli pred sudcu, aby rozhodol o jeho väzobnom stíhaní. Snažil sa okradnúť vozičkára aj ďalšieho muža.

Muž si v Senici najskôr vyhliadol 73-ročného staršieho pána na invalidnom vozíku. „Od muža pýtal peniaze a keď nepochodil, z predného košíka mu zobral peňaženku, v ktorej bolo 150 eur v hotovosti,“ informovala polícia na Facebooku. 

Okradol dvoch mužov

To však nebolo všetko. Cez víkend prinútil pod hrozbou ublíženia na zdraví 48-ročného muža, aby mu dal peniaze. „Najskôr mu vyčítal, že mu dlží peniaze a neskôr sa mu vyhrážal bitkou. Z obavy o život vytiahol z peňaženky 15 eur a dal mu aj celý kartón cigariet,“ uviedla polícia. 

Odporný čin muža (50)!
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: FB/Polícia SR)

Mužovi hrozí až desať rokov za mrežami

Policajti odboru kriminálnej polície zistili, že v oboch prípadoch ide o toho istého páchateľa, muža stotožnili, zadržali  a obvinili. Zároveň predložili návrh prokurátorovi, aby bol vzhľadom na jeho kriminálnu minulosť stíhaný väzobne. „Osobe môže hroziť po odsúdení pobyt za mrežami na 3 až 10 rokov,“ dodali policajti. 

Viac o téme: KrádežVozíčkarTrnavaSenica
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu