Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Tragický Silvester: Chlapec za záhadných okolností vypadol z okna

V tomto bloku v Humennom býval jedináčik Rastislav B. († 15), ktorý včera zahynul za nejasných okolností. Zobraziť galériu (2)
V tomto bloku v Humennom býval jedináčik Rastislav B. († 15), ktorý včera zahynul za nejasných okolností.

HUMENNÉ - Rasťo († 15) zahynul počas silvestrovskej párty. Doposiaľ z neznámych príčin včera vypadol z okna na šiestom poschodí humenského paneláka.

V byte spolu s kamarátmi oslavoval príchod Nového roku. Rasťa B. našli mŕtveho v kaluži krvi len niekoľko desiatok metrov od bytu, kde s rodičmi býval.

"Vnuk sa vybral s partiou chlapcov oslavovať do jedného z bytov. Odišiel asi okolo siedmej večer. Vzal si ruksak, do ktorého si pribalil detské šampanské," smúti jeho dedo, ktorý však nič viac o nešťastí nevedel. Viac podrobností neposkytli ani susedia.

Podľa našich informácií sa chlapci spolu zabávali v byte a včera krátko po polnoci našli Rasťa ležať pod panelákom mŕtveho. Zrejme vypadol z okna, ale vylúčiť sa nedá ani cudzie zavinenie. Ďalší chlapci z partie sa totiž potom rozutekali. Privolaný lekár sa k príčine úmrtia vyjadriť nevedel a nariadil súdnu pitvu. Rasťo bol jedináčik, chodil do 1. ročníka obchodnej akadémie a učil sa veľmi dobre. Jeho rodičov tragédia veľmi zasiahla. Prípadom sa zaoberá aj humenský vyšetrovateľ, ktorý začal stíhanie vo veci usmrtenia.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu