Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

FOTO Dopravná nehoda v centre Košíc: Spolujazdkyňa na motocykli je ťažko zranená

Pri dopravnej nehode sa ťažko zranila spolujazdkyňa na motocykli Zobraziť galériu (2)
Pri dopravnej nehode sa ťažko zranila spolujazdkyňa na motocykli (Zdroj: KR PZ v Košiciach)

KOŠICE - Pri dopravnej nehode, ktorá sa stala v sobotu (13. 6.) o 10.00 h na križovatke v Košiciach, sa ťažko zranila spolujazdkyňa na motocykli. Polícia v tejto súvislosti začala trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví. Informovala o tom košická krajská policajná hovorkyňa Jana Mésarová.

„Podľa doterajších zistení 19-ročná vodička z Košíc viedla vozidlo po Komenského ulici v smere na Hlinkovu, kde na križovatke pri odbočovaní na Letnú ulicu nedala prednosť protiidúcemu motocyklu, ktoré išlo po hlavnej ceste, a narazila do jeho ľavého boku. Po zrážke motocyklista i jeho spolujazdkyňa, obaja občania Maďarska, spadli na vozovku,“ priblížila Mésarová.

Pri dopravnej nehode sa
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: KR PZ v Košiciach)

Hovorkyňa dopĺňa, že v čase dopravnej nehody bola svetelná signalizácia vypnutá. Podľa predbežnej lekárskej správy vodič motocykla pri nehode utrpel ľahké zranenia, jeho spolujazdkyňa sa zranila ťažko. „Účastníci dopravnej nehody boli podrobení dychovej skúške s negatívnym výsledkom. Škoda na vozidle i motocykli bola predbežne vyčíslená na 3000 eur. Presná príčina a bližšie okolnosti sú predmetom ďalšieho vyšetrovania,“ dodáva Mésarová.

Viac o téme: MotocykelDopravná nehodaSpolujazdkyňaPolícia Košice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu