Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

FOTO Nehoda v Podbieli: Prevrátené nákladné auto zablokovalo železničnú trať, dopravu museli zastaviť

K prevráteniu nákladného vozidla na železničnú trať a následnému vysypaniu nákladu v podobe dreva došlo podľa polície za doposiaľ presne nezistených okolností. Zobraziť galériu (3)
K prevráteniu nákladného vozidla na železničnú trať a následnému vysypaniu nákladu v podobe dreva došlo podľa polície za doposiaľ presne nezistených okolností. (Zdroj: Facebook - Polícia SR - Žilinský kraj)

PODBIEL - Polícia vyšetruje okolnosti dopravnej nehody, ku ktorej došlo v sobotu dopoludnia v katastri obce Podbiel v okrese Tvrdošín. Prevrátené nákladné auto tam zablokovalo železničnú trať, informovala žilinská krajská polícia na svojej stránke na sociálnej sieti. 

K prevráteniu nákladného vozidla na železničnú trať a následnému vysypaniu nákladu v podobe dreva došlo podľa polície za doposiaľ presne nezistených okolností. "Po udalosti bola vykonaná u 30-ročného vodiča dychová skúška s negatívnym výsledkom. K zraneniu osôb nedošlo," uviedli policajti.

K prevráteniu nákladného vozidla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook - Polícia SR - Žilinský kraj)

Ďalšie okolnosti prípadu sú predmetom vyšetrovania. "Železničná doprava bola z dôvodu odstraňovania následkov udalosti na nevyhnutne potrebný čas úplne zastavená," dodala polícia.

K prevráteniu nákladného vozidla
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook - Polícia SR - Žilinský kraj)

Viac o téme: DopravaŽeleznicaNákladné autoTraťZastavenieZablokovaniePodbiel
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu