Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

KORONAVÍRUS Po Banskej Bystrici jazdí špeciálny rúškobus: Pohľad naň privodí ľuďom na tváre úsmev

Po meste jazdí autobus MHD s vyobrazeným usmievavým rúškom
Po meste jazdí autobus MHD s vyobrazeným usmievavým rúškom (Zdroj: Facebook/Slovenská autobusová doprava Zvolen - SAD Zvolen)

BANSKÁ BYSTRICA – Slovenská autobusová doprava Zvolen uviedla do mestskej hromadnej dopravy (MHD) v Banskej Bystrici autobus, ktorý má na prednej strane vozidla zobrazené usmievavé rúško.

Dopravca chce kreatívnym polepom karosérie poukázať na potrebu zostať zodpovedný, čo sa týka cestujúcich, celej verejnosti a detí. Polep znázorňujúci rúško, ktoré sa stalo symbolom pandémie nového koronavírusu, má byť mementom uplynulého obdobia a úsmev náznakom prichádzajúcich lepších čias.

"Pre nás bolo a stále je obdobie pandémie citlivým obdobím, v ktorom sme hneď na začiatku museli na situáciu zareagovať rýchlo a správne. Slúžime verejnosti a našou prioritou bolo nájsť cestu, akou službu poskytovať naďalej, no tiež sa pritom zachovať zodpovedne voči cestujúcim, ako i našim vodičom a ich rodinám," priblížil Adrian Polóny, predseda predstavenstva spoločnosti SAD Zvolen, ktorá zabezpečuje dopravu v meste pod Urpínom.

Viac informácií o koronavíruse nájdete aj na Facebooku

Pripomenul, že cestovné poriadky prispôsobovali meniacej sa situácii, cestujúcich vzdelávali a nabádali k zodpovednosti. "V tomto smere chceme pokračovať," doplnil a zdôraznil potrebu zodpovedného prístupu aj naďalej.

Viac o téme: AutobusRúškoBanská BystricaKoronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu