Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Slovenka oznámila polícii, že ju prenasledujú, potom prišiel ŠOK: Vulgarizmy aj neskutočná arogancia!

(Zdroj: Polícia SR)

TRNAVA - Nemenovaná žena polícii nahlásila, že auto, v ktorom sedí, prenasleduje iné vozidlo. Začalo sa preverovanie, ktoré prinieslo prekvapivý výsledok. Tým však príbeh nekončí. Karty zamiešali aj mimoriadne opatrenia súvisiace s novým koronavírusom.

Po tom, ako žena kontaktovala políciu, začali jej oznámenie preverovať ako možné podozrenie z priestupku proti občianskemu spolunažívaniu. Počas preverovania ale policajti narazili na prekvapivý fakt. Po oznamovateľke bolo vyhlásené pátranie. Ženu preto predviedli na policajné oddelenie, kde ju vypočuli.

Tým však príbeh nekončí...

Okrem oznamovateľky sa v aute nachádzala ďalšia žena a dvaja muži. "Celá posádka pôsobila dosť podozrivo a pri kontrole vodiča policajti zistili, že jazdí aj napriek tomu, že vôbec nemá vydaný vodičský preukaz. Ďalšiu jazdu mu preto zakázali a vec postúpili na riešenie správnemu orgánu," opísala polícia na sociálnej sieti.

Opatrenia súvisiace s novým koronavírusom posádke narobili aj ďalšie problémy. Okrem ženy, ktorá kontaktovala políciu, nemal nik zo zvyšných troch ľudí na tvári rúško. "Keď ich policajti upozornili na povinnosť prekryť si horné dýchacie cesty, odmietli to a začali sa správať arogantne a vulgárne. Nezodpovednú posádku auta vyriešili policajti v zmysle zákona o civilnej ochrane," dodala polícia. A ako to celé dopadlo? Posádka auta si odniesla "výslužku" v podobe mastnej pokuty vo výške tisíc eur. 

Viac o téme: PátranieKuriozitaPolícia Koronavírus
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu