Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Súd poslal do väzby ženu, ktorá údajne zabila 4-ročného syna sekerou

Dom, v ktorom sa stala tragédia, keď matka údajne sekerou zabila svojho 4-ročného syna.
Dom, v ktorom sa stala tragédia, keď matka údajne sekerou zabila svojho 4-ročného syna.

TRENČÍN - Okresný súd v Trenčíne poslal do väzby matku, ktorá je obvinená z vraždy svojho štvorročného syna v obci Prusy neďaleko Bánoviec nad Bebravou.

ČTK to povedal hovorca trenčianskeho krajského súdu Roman Tarabus. Ženin advokát sa proti rozhodnutiu odvolal, sťažnosť však podľa Tarabusa nemá odkladný účinok. Žena, ktorá vraj zabila dieťa sekerou, je po údajnom pokuse o samovraždu hospitalizovaná v Bánovciach nad Bebravou.

"Obvinená bude prevezená do výkonu väzby do nemocnice pre obvinených a odsúdených v Trenčíne. O tom, kedy sa tak stane, rozhodne jej ošetrujúci lekár," uviedol Tarabus. O odvolaní rozhodne trenčiansky krajský súd.

Sudca sa podľa hovorcu obával, že 36-ročná žena by sa na slobode mohla vyhýbať trestnému stíhaniu. Rovnako by mohla údajne pokračovať v trestnej činnosti.

Pre nepriaznivý zdravotný stav obvinenej rozhodoval sudca o väzbe v bánovskej nemocnici. K svojmu činu sa žena nechcela pred sudcom vyjadriť.

Matka troch detí údajne zavraždila svojho najmladšieho potomka. Po vražde vraj vyskočila z okna. Pád však prežila a so zraneniami ju previezli do nemocnice. V prípade preukázania viny pred súdom hrozí žene až 25-ročné väzenie alebo doživotie.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu