Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hlina prezradil identitu fešánd na jeho bilborde: Do volieb pre KDH zapojil aj rodinu

Zobraziť galériu (3)
(Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Líder KDH Alojz Hlina sa takisto naplno venuje kampani, v ktorej ho podporuje aj jeho rodina. S dcérami a manželkou sa odfotil aj na bilbordy. Mnohí to však zrejme nepochopili. Dámy na fotke totiž boli podľa niektorých modelky alebo hostestky napriek tomu, že podoba medzi otcom a dcérami je nepopierateľná. Čo poviete?

Hlina sa momentálne tak, ako ostatní naplno venuje predvolebnej kampani. O mesiac sa na Slovensku budú konať parlamentné voľby, ktoré budú v mnohom kľúčové. Šéf KDH sa rozhodol do kampane zapojiť aj rodinu. Mnohí to však zrejme nepochopili a hľadali za tým niečo iné. Niektorí si mysleli, že sa fotí s modelkami alebo hosteskami. Podľa šéfa kresťanských demokratov je to naozaj bláznivá doba, keď podozrenie vzbudzuje aj rodinná fotografia. 

Žijeme v bláznivej dobe

Svoje dámy po pracovnom týždni vytiahol na obed. „Pozval som moje tri "hostesky”, “modelky" na obed do čínskej reštaurácie. Svojím spôsobom je to smutné, že keď som sa na bilbord odfotil s mojou rodinou, tak som niekoho dokonca pohoršil, že prečo sa ten Hlina na bilbord odfotil s hosteskami, modelkami,“ komentoval Hlina na sociálnej sieti. „Žijeme v bláznivej dobe, spochybňujeme každého a všetko,“ uviedol šéf KDH.

Hlina prezradil identitu fešánd
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Alojz Hlina)

Ak by sa podľa neho v normálnej krajine odfotil predseda konzervatívnej strany na bilbord s troma ženami, tak by ľudia mali pochopiť, že to môže byť len s manželkou a s dvoma dcérami. „Nefotil by sa s hosteskami,“ dodal. 

Bilbord, ktorý pohoršil

Celú situáciu spustili bilbordy, ktoré sú pred voľbami po celom Slovensku. „Niektorí sú ochotní pozorne načúvať rečiam, na konci dokonca zatlieskať, aj takým titánom slovenskej prorodinnej politiky, ako sú Kollár, Kotleba, Danko alebo Harabin. Ešte aj fotečku si s nimi urobiť,“ napísal pred dvoma týždňami. „Na druhej strane, ak má predseda kresťanských demokratov bilbord, tak sa niektorí začnú pohoršovať, že prečo sa odfotil s troma ženami,“ komentoval vtedy Hlina. 

Hlina prezradil identitu fešánd
Zobraziť galériu (3)
 (Zdroj: Facebook/Alojz Hlina)

Viac o téme: KDHAlojz Hlina
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu