Utorok23. apríl 2024, meniny má Vojtech, zajtra Juraj

Adamko: Na Mikuláša sa smial, v nedeľu ho zabili sekerou

V škôlke deti oslavovali Mikuláša. Adamkove rozžiarené očká hovoria za všetko... Zobraziť galériu (2)
V škôlke deti oslavovali Mikuláša. Adamkove rozžiarené očká hovoria za všetko...

PRUSY - Radosť v očkách a rozžiarená tvárička. Tak zachytil Adamka V. (4) z Prús pri Bánovciach nad Bebravou vo štvrtok fotograf na Mikulášskej párty v škôlke.

V nedeľu si po chlapčeka prišla smrť. Sekerou do hlavičky mu mala zaťať jeho vlastná matka Daniela (35), ktorá vzápätí vyskočila z balkóna domu!

Polícia prípad vyšetruje ako obzvlášť závažný zločin. Adamkova matka skončila po čine v nemocnici v Bánovciach nad Bebravou a k jej zdravotnému stavu sa lekári odmietli vyjadriť. Mlčaním sa obrnili aj policajti. Daniela mala podľa ľudí problémy s hlavou. „Trpela bolesťami. Pracovala v bánovskej firme ako robotníčka. Keď pred tromi mesiacmi prišla o prácu, vzalo ju to. Odvtedy bola práceneschopná doma. Robili jej vyšetrenia kvôli hlave, ale na nič jej neprišli,“ povedala suseda.

„Svoje deti milovala, bez príčiny by im neublížila,“ dodala žena. Ľudia tiež tvrdia, že Daniela deň pred strašným činom chodila po obci ako bez duše. „Bola ako nepríčetná. Kričala, že sa jej do domu chcú vlámať zlodeji. Volala aj políciu. Počula som, že po tom, keď zaťala chlapčekovi do hlavy, ho vzala do náručia a vyskočila s ním z balkóna,“ tvrdí suseda. Rodina sa k tragédii nechce vyjadrovať. „Nevieme, čo sa stalo, sme z toho zdrvení,“ povedali Danielini rodičia.

„Adamko žil v usporiadanej rodine a mal dvoch starších súrodencov. Jeho mamička sa o deti dobre starala,“ uviedla riaditeľka škôlky Elena Tomášová. „Bol to dobrý chlapček. Také naše usmiate slniečko,“ plače E. Tomášová. Po Adamkovi zostali v škôlke prázdna skrinka a postieľka,“ dodala riaditeľka.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu