Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Silvestrovský návrat domov bol pre mnohých ťažký: FOTO Títo vodiči to rozhodne nezvládli!

Vodiči našťastie vyviazli bez vážnych zranení. Zobraziť galériu (12)
Vodiči našťastie vyviazli bez vážnych zranení. (Zdroj: Polícia SR)

BRATISLAVA - Ako na Nový rok, tak po celý rok? Ako na známu otázku odpovedala trnavská polícia - takto radšej nie! Reagovali tak na udalosti, pri ktorých zasahovali po silvestrovskej noci. Nuž, pri pohľade na snímky treba uznať, že niektorí návrat domov 1. januára jednoducho nezvládli.

Nesprávnou nohou vkročil do roku 2020 vodič, ktorého si policajti preverili v Špačinciach. Na konci dediny sedel pod vplyvom alkoholu v naštartovanom a nabúranom aute. "Policajtom sa priznal, že šoféroval a aj havaroval. Odmietol vykonať dychovú skúšku, preto bol predvedený na políciu, kde je realizovaný za ohrozenie pod vplyvom návykovej látky, tak, ako keby nafúkal nad 1 promile," opísali na sociálnej sieti.

Silvestrovské návraty
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Trnavský kraj)

Hodinu a pol po polnoci bola potrebná ruka zákona aj v Hlohovci. Došlo tu k dopravnej nehode. Škoda Octavia skončila v pouličnom osvetlení a neskôr narazila aj do zaparkovaného VW Polo. Na mieste nehody sa však nik nenachádzal. Vodič vzal nohy na plecia a pátra po ňom polícia.

V Hlohovci bolo rušno aj o pár desiatok minút neskôr. Šofér (26) tu narazil do zaparkovaného vozidla Kia. Potom do bytovky. V rukách policajtov skončil s 2,15 promile.

Silvestrovské návraty
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Trnavský kraj)

Alkoholom posilnený vodič sa hnal aj po cestách okresu Senica. Dopravní policajti pri dohľade nad bezpečnosťou na cestách ho pred pol treťou zastavili v Čáčove. Muž (36) nafúkal 1,46 promile. "V ďalšej opitej jazde mu zabránili a presunuli ho do bezpečia policajnej stanice," priblížila polícia.

Oslavy Silvestra po svojom

Mnohí nepočkali ani kým odbije polnoc a policajtov zamestnali ešte 31. decembra. O rozruch sa postaral Bratislavčan, ktorý počas jazdy narazil do desiatich zaparkovaných áut. Stalo sa to na Obilnej ulici v Bernolákove. Vodič teraz čelí obvineniu z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky.

Vodič v noci narazil
Zobraziť galériu (12)
 (Zdroj: Facebook - Polícia SR - Bratislavský kraj)

Tragický záver roka

Pri spomínaných udalostiach sa našťastie nikomu nič vážne nestalo. To sa však nedá povedať o tragédiách, ku ktorým došlo ešte 31. decembra. V obci Somotor v okrese Trebišov prišla po opakovanej zrážke s motorovým vozidlom krátko pred 17. hodinou o život 84-ročná žena. 

Nehodu v okrese Revúca neprežili dvaja muži.
Zobraziť galériu (12)
Nehodu v okrese Revúca neprežili dvaja muži.  (Zdroj: Facebook/ Polícia SR - Banskobystrický kraj)

Krátko pred 19. hodinou v obci Mokrá Lúka (okres Revúca) si smrť našla dvoch mužov vo veku 57 a 58 rokov. Na priechode pre chodcov ich zrazil 21-ročný vodič. Po nehode nenafúkal. Či sa alkoholom posilnili chodci, preukáže pitva. Polícia začala trestné stíhanie vo veci prečinu usmrtenia.

Viac o téme: NehodyPolícia Silvester
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu