Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Obmedzenia na D1: Z Prešova do Popradu sa nedostanete, úplná stopka aj v Martine

Ilustračné foto
Ilustračné foto

MARTIN - Národná diaľničná spoločnosť (NDS) upozorňuje na úplnú uzáveru úseku diaľnice D1 pri Martine od 22.00 h v sobotu (26. 10.) do 5.00 h v nedeľu (27. 10.). Doprava bude presmerovaná po ceste I/18 cez mesto Martin na privádzač Martin. Informovala o tom hovorkyňa spoločnosti Michaela Michalová.

"Dôvodom úplnej uzávery je vylúčenie akýchkoľvek dynamických účinkov na nosnú konštrukciu mosta počas merania pretvorenia geometrického tvaru mosta Dubná Skala. Diaľnica D1 bude úplne uzavretá v úseku km 213,00 - 218,400 v oboch smeroch," dodala hovorkyňa NDS.

Obmedzenia aj na východe

Polícia upozorňuje vodičov na blížiace sa uzávierky na diaľnici D1. Dnes od 18:00 do soboty 17:00 bude uzavretý úsek diaľnice od Prešova v smere na Poprad. Ako informovala prešovská krajská polícia, premávka bude presmerovaná na cestu 1/18, t. j. obce Malý Šariš až Hendrichovce, pričom najbližší výjazd na diaľnicu v smere na Poprad je v obci Hendrichovce.

V sobotu od 10:00 do 17:00 bude zase uzavretá časť diaľnice v úseku Chminianska Nová Ves – Prešov. Premávka bude presmerovaná na cestu 1/18, t. j. obce Svinia, Župčany, Malý Šariš a Prešov. Zjazd z diaľnice v smere od Popradu na cestu 1/18 je za obcou Chminianska Nová Ves.

 

Viac o téme: DiaľnicaObmedzeniaMartinSlovenskoD1PrešovPoprad
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu