Utorok28. máj 2024, meniny má Viliam, zajtra Vilma

Úspešný záťah colníkov a policajtov: Auto plné cigariet!

Pri bežnom pohľade na vozidlo sa nezdalo nič podozrivé. Bolo však prešpikované cigaretami!
Pri bežnom pohľade na vozidlo sa nezdalo nič podozrivé. Bolo však prešpikované cigaretami!

KOŠICE - Úspešná akcia košických colníkov a policajtov. Za dvanásť hodín zadržali viac ako 42-tisíc kusov cigariet, 20 litrov liehu a v dvadsiatich štyroch prípadoch technické preukazy áut.

Jedného muža obvinili z prechovávania drog. Najväčším úlovkom bolo objavenie 173 kartónov pašovaných cigariet ukrytých na viacerých miestach auta.

Cigarety boli vo vozidle ukryté v kanistre či debničke a zamaskované zemiakmi a cibuľou. „Únik na cle a daniach v tomto prípade predstavuje vyše 101-tisíc korún,“ uviedla hovorkyňa Colného úradu Košice Zuzana Pavlíková. Muža, v ktorého aute objavili 173 kartónov cigariet, obvinili z porušovania predpisov o štátnych a technických opatreniach na označenie tovaru. Úspešná bola aj polícia. Okrem zaistených technických osvedčení zistili devätnásť dopravných priestupkov. Policajti zadržali jednu osobu, na ktorú bol vydaný príkaz na zatknutie.

„Počas kontrolnej akcie bolo kontrolované aj Audi A6, ktoré riadil Gabriel B. (26) z Humenného. U jeho spolujazdca Karola K. (22) z Košíc boli nájdené a zaistené dve vrecúška s obsahom neznámej vysušenej látky rastlinného pôvodu a dve ampulky s obsahom neznámej tekutiny žltej farby,“ uviedla košická krajská policajná hovorkyňa Jana Demjanovičová. Polícia ho obvinila z nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov a prekurzorov, ich prechovávania a obchodovania s nimi.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu