Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Martin prišiel na bielom koni

Západné a Stredné Slovensko zasiahlo sneženie.
Západné a Stredné Slovensko zasiahlo sneženie. (Zdroj: TASR)

BRATISLAVA - Martin prišiel v nedeľu tak ako sa patrí - na bielom koni. Väčšina ciest na Slovensku je však i na miestach, kde sneží, zjazdná.

Všetky sledované diaľničné úseky a rýchlostné cesty v SR sú zjazdné, prevažne vlhké a mokré. Vozovky ciest na území Slovenska sú zjazdné, mokré, na strednom a severnom Slovensku v hornatejších častiach územia pokryté vrstvou kašovitého až utlačeného snehu od 1cm do 3cm.

Všetky horské priechody sú zjazdné, povrch vozoviek je prevažne mokrý. Na horských priechodoch Vernár, Čertovica, Huty, Donovaly, Fačkov, Makov, Homôľka, Šturec, Dobšiná, Jasná, Látky a Hriňová je vrstva kašovitého až utlačeného snehu od 1 cm do 2cm.

Pozor na poľadovicu!


Pri nízkych teplotách je na mokrých vozovkách zvýšené riziko vzniku poľadovice. Cesta 1/59 HOP Donovaly je pre nákladnú dopravu nad 12 m neprejazdná z dôvodu hustého sneženia.

V nedeľu do 15:00 bude uzatvorená pravá tunelová rúra tunela Sitiny (západná tunelová rúra smer jazdy Petržalka) z dôvodu nestavebnej údržby a technologických prác. Doprava je presmerovaná do ľavej tunelovej rúry (východná tunelová rúra smer jazdy Malacky ), v ktorej je obojsmerná premávka. Žiadame účastníkov cestnej premávky o zvýšenú opatrnosť a rešpektovanie osadených dopravných značiek vyznačujúcich zmeny v organizácii dopravy.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu