Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Rožňavčan, ktorý zabil muža loveckou dýkou, skončil za mrežami

KOŠICE - Sudca Okresného súdu Košice 1 vzal dnes do väzby 23-ročného dosiaľ deväťkrát súdne trestaného Ladislava R. z Rožňavy obvineného z obzvlášť závažného zločinu vraždy.

Obvinený, ktorému v prípade uznania viny hrozí vysoký trest odňatia slobody vo výmere 20 až 25 rokov, proti rozhodnutiu o väzbe sťažnosť nepodal. Rozhodnutie je teda právoplatné.

Podľa policajných zdrojov, obvinený v sobotu 3. novembra nadránom na Námestí baníkov v Rožňave po požití väčšieho množstva alkoholu úmyselne usmrtil 42-ročného Rožňavčana Vladislava L. Bodol ho loveckou dýkou s 12-centimetrovou čepeľou do pravej strany krku. Zranený muž po prevoze do nemocnice zomrel. Obvinený mu po čine ukradol mobilný telefón a peňaženku, v ktorej bol občiansky preukaz, viac ako jeden tisíc korún v hotovosti a elektronická platobná karta.

Okrem zločinu vraždy ho polícia v súčasnosti viní aj z trestných činov majetkovej povahy, napríklad aj z vlámania do pouličných stánkov. O rozhodnutí sudcu agentúru SITA informovala hovorkyňa Krajského súdu v Košiciach Marcela Gálová.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu