Nedeľa9. jún 2024, meniny má Stanislava, zajtra Margaréta, Gréta

Ďalší utýraný psík: Priviazali ho ku koľajniciam!

„Nechápem, ako sa mohol byť niekto taký krutý,“ hovorí Radoslav Lahký z útulku.
„Nechápem, ako sa mohol byť niekto taký krutý,“ hovorí Radoslav Lahký z útulku. (Zdroj: Nový Čas)

PRIEVIDZA - Neskutočná ľudská krutosť má na svedomí život ďalšieho psíka! Kríženca pittbulteriéra niekto priviazal o koľajnice v Prievidzi. O pár sekúnd psíka zachytil vlak. Ten mu dolámal nohy, chrbticu, spôsobil vnútorné zranenia. Ešte niekoľko desiatok minút po zrazení vlakom však v strašných bolestiach žil!

„Ráno mi ľudia oznámili, že na železnici leží psík. Zamestnankyňa železnice potvrdila, že ráno prišlo nejaké dievča, psíka uviazalo o koľajnicu a odišlo,“ povedal Radoslav Lahký z prievidzského útulku. Psíčka vzápätí zachytil vlak.

Svedkovia ho odviazali a položili do trávy. „Psík bol ešte nažive, ale v hroznom stave. Mal vypúlené očká, bol v šoku, nevedel, čo sa s ním deje. Mal otvorené rany, polámanú chrbticu, čo potvrdil veterinár. Museli sme ho usmrtiť. Vyliečenie nepripadalo do úvahy. Psík by už nikdy nemohol chodiť,“ dodal R. Lahký. Podľa neho musel pes nesmierne trpieť. „Musel mať ukrutné bolesti,“ smúti R. Lahký. Ten je presvedčený, že priviazenie o koľajnice bolo úmyselné s cieľom zbaviť sa psa. „Neviem si vysvetliť, čím bol hnaný ten človek, aby také niečo dokázal spraviť,“ dodal.

Podľa svedkov psíka ku koľajniciam priviazala zrejme mladá žena, možno tínedžerka. „Mala vraj oblečenú červenú bundu. Prosíme svedkov, ktorí ju videli, aby sa ozvali,“ povedal Vít Zajac z prievidzskej mestskej polície.

Polícia vypátrala muža, ktorý ubil vlčiaka >>
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu