Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Exhovorca HZDS Kardoš sa opäť vrátil do STV: Je z neho kameraman!

Marián Kardoš získal miesto kameramana v STV. Zobraziť galériu (2)
Marián Kardoš získal miesto kameramana v STV. (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Ďalšia veľká zmena v kariére! Bývalý hovorca HZDS a skrachovaných nebankových spoločností Marián Kardoš opäť pracuje vo verejnoprávnej televízii. Tentoraz však nie ako redaktor spravodajstva, ale kameraman. To sa však nepozdáva jeho kolegom. Vraj mu chýbajú skúsenosti a prácu dostal vďaka svojim kontaktom.

V 90. rokoch bol Kardoš pravou rukou Vladimíra Mečiara. A to ako hovorca vlády aj HZDS. Neskôr vystupoval v mene skrachovaných nebankoviek BMG a Horizont. Keď sa počas éry Richarda Rybníčka objavil v STV ako redaktor spravodajstva, vyvolalo to búrku nevôle. Teraz sa do verejnoprávnej televízie vrátil opäť. Stal sa z neho kameraman. „Nemá skúsenosti, možno akurát tak z nakrúcania svadieb,“ povedal zdroj Nového Času.

Marián Kardoš pracuje v televízii od začiatku mesiaca. Jeho stanovisko sa nám získať nepodarilo. Podľa STV je v skúšobnej lehote. „Zatiaľ je príliš skoro hodnotiť jeho výkony. Ak s jeho prácou nebudeme spokojní, budeme situáciu riešiť,“ zdôraznila hovorkyňa Želmíra Habánová.

Estévečka tvrdí, že prácu nedostal vďaka kontaktom v HZDS. „Na danú pozíciu sa preukázal odbornou praxou a vzhľadom na nedostatok kameramanov sme sa s ním dohodli na okamžitej spolupráci,“ povedala Novému Času Habánová. V estévečke chcel nedávno pracovať aj ďalší Mečiarov exhovorca. Stanislav Háber však po odmoderovaní jednej relácie napokon v televízii skončil. Jej hosťom bol vtedy aj šéf HZDS.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu