Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Podnikateľom sa stal dva roky po zmiznutí!

Nezvestný Ján Bezák (52). Zobraziť galériu (2)
Nezvestný Ján Bezák (52). (Zdroj: Nový Čas)

BRATISLAVA - Kšeftári obchodujú s bytmi a domami, ktoré patria nezvestným. Nový Čas zistil, že aj zmiznutie Jána Bezáka (52) z Bratislavy môže súvisieť s pochybným obchodom s nehnuteľnosťami. Dnešný príbeh je šokujúci o to viac, že človek s rovnakým menom a adresou ako nezvestný si dva roky po zmiznutí založil firmu!

Ján Bezák (52) vlastnil byt v 8-poschodovom petržalskom paneláku na Topoľčianskej ulici. Nezvestný je od júna 2002. „Jeho meno bolo v zozname vlastníkov, ale na schôdzach sme ho nikdy nevideli,“ povedala zástupkyňa vlastníkov, ktorá si na meno Bezák spomenula po dlhšom rozmýšľaní. V dome však bývajú ľudia, ktorí ho dobre poznali. „Viem o ňom. A všeličo! Ale nič vám nepoviem,“ povedal starší muž vo dverách bytu na prvom poschodí.

Byt, ktorý patril Bezákovi, dnes vlastnia už iní. „Meno Bezák nám nič nehovorí, byt sme kúpili od inej osoby,“ tvrdia noví majitelia bytu. Bezákova manželka (49) žije v susednom činžiaku. „O ten byt sme prišli. Nechcem sa už k tomu vracať. V tom čase, keď manžel zmizol, sme už spolu neboli a nechcem o ňom hovoriť,“ povedala.

Čudné je, že osoba s menom Ján Bezák a rovnakou petržalskou adresou, akú má nezvestný, je podľa výpisu z Obchodného registra od decembra 2004 spoločníkom istej bratislavskej firmy. Ako sa mohol Ján Bezák stať podnikateľom v čase, keď už dva roky bol nezvestný?!

Podľa výpisu Bezák získal firmu od dvoch spoločností a zaplatil vklad 200- -tisíc Sk! Túto záhadu by mali podrobne skúmať kriminalisti. Nie je vylúčené, že môže byť kľúčom k odhaleniu Bezákovho zmiznutia.

O ďalšom šokujúcom príbehu čítajte zajtra.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu