Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Zlá správa pre Kočnera a Ruska: Za zmenky možno budú musieť zaplatiť milióny eur

(Zdroj: Topky/Ján Zemiar)

BRATISLAVA - Marian Kočner Pavol Rusko možno budú musieť zaplatiť milióny právnikom protistrany. Informáciu priniesol spravodajský portál televízie JOJ noviny.sk. Celková suma, ktorú Markíza Slovakia žiada uplatniť za právne služby a všetky ďalšie vynaložené náklady by sa mala na koniec celého sporu zastaviť na pozoruhodnej sume 2 391 877 eur.

Toľko bude spoločnosť žiadať od Mariána Kočnera a Pavla Ruska v prípade, že v spore o „miliónové televízne zmenky“ pred súdom uspeje. Obaja sú v súčasnosti obvinení z podvodu práve za televízne zmenky. Aktuálne, podľa sumára faktúr, ktoré má TV JOJ k dispozícii, sa už uhradené náklady vyšplhali na 1 884 791 eur. Prevažne tvoria náklady za odbornú prácu domácich aj zahraničných advokátskych kancelárií zastupujúcich práva televízie.

Podla advokátov Mariána Kočnera sú vyčíslené miliónové náklady, ktoré si televízna spoločnosť nárokuje prostredníctvom súdneho konania a následne ich plánuje žiadať o úhradu od obvineného Mariána Kočnera a Pavla Ruska, neoprávnené.

 

 

Viac o téme: ObžalobaPavol RuskoKauza zmeniekTelevízne zmenky
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu