Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Partizánske: Mestský policajt zrazil dieťa

Na tomto mieste zostal chlapec po nehode ležať. Zobraziť galériu (3)
Na tomto mieste zostal chlapec po nehode ležať.

PARTIZÁNSKE - Mestský policajt z Partizánskeho (34) zrazil mladého chlapca Martina Kotlára (14). Stalo sa tak v sobotu večer. Podľa polície nešlo o chybu vodiča, ktorý mal v tom čase voľno a jazdil na svojom aute, ale o nepozornosť chlapca, ktorý mu vbehol pod kolesá. Ten v ťažkom stave skončil v nemocnici. Svedkovia nehody tvrdia, že vodič išiel rýchlo a namieste nezostala ani žiadna brzdná dráha.

Martin bol vonku s partiou kamarátov. Údajne pili aj alkohol. „Chlapec stál na chodníku, no potom náhle vbehol na cestu. Ozval sa náraz a už letel vzduchom. Spravil niekoľko premetov a dopadol na dvojicu, ktorá kráčala po chodníku,“ povedal svedok udalosti. Ten si myslí, že vodič išiel rýchlo. „Nebrzdil. Na aute má rozbité čelné sklo a preliačenú celú kapotu. Bol a to silná rana,“ dodal.

Lekári nemocnice v Partizánskom robia, čo môžu, Martin však veľké šance nemá. „Má dolámanú panvu, ruku, nohu, celú tvárovú časť a čo je najhoršie aj silné krvácanie do mozgu. Musia ho previezť do Banskej Bystrice. Bojím sa, že sa už nepreberie,“ plakala včera Martinova mama. Podľa polície vodič za nešťastie nemohol. „Príčinou nehody je podbehnutie chodca,“ povedala trenčianska policajná hovorkyňa Katarína Hlaváčová. Policajta, ktorý mal nehodu, sme doma nenašli. Na mestskej polícii nám nikto neotváral ani nedvíhal telefón.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu