Nedeľa16. jún 2024, meniny má Bianka, Blanka, zajtra Adolf

Zapojte sa do projektu DMS - darcovská SMS

Druhý termín prijímania projektov MNO na získavanie finančných prostriedkov prostredníctvom mechanizmu DMS – darcovská SMS správa o sedem dní.

Mechanizmus DMS je vybudovaný na dôveryhodnosti a transparentnosti, a preto sú pre mimovládne neziskové organizácie (MNO) stanovené podmienky registrácie a kritériá výberu príjemcov darcovstva.

MNO, ktoré majú záujem získavať finančné prostriedky na svoje verejnoprospešné projekty od individuálnych darcov aj prostredníctvom mechanizmu DMS, by sa mali na web stránke projektu www.darcovskasms.sk detailne oboznámiť so stanovenými podmienkami. V prípade, že organizácie spĺňajú všetky parametre, môžu do Fóra donorov zaslať vypracovaný projekt, na ktorý chcú získavať finančné prostriedky.

MNO, ktoré plánujú realizovať verejnú zbierku so začiatkom kampane v mesiacoch február – apríl 2008 musia svoje projekty doručiť do Fóra donorov najneskôr do 31. októbra 2007. Doručené kompletné projekty bude posudzovať Rada DMS na svojom zasadnutí dňa 5. decembra 2007.

Nasledujúce termíny posudzovania projektov MNO Radou DMS budú zverejnené na webovej stránke projektu a oznámené aj prostredníctvom tlačovej správy.


DMS je registrovaná medzinárodná ochranná známka a výhradným držiteľom práv na jej užívanie a šírenie na území Slovenskej republiky je Fórum donorov. Partnermi projektu DMS Slovensko je spoločnosť DMS Service, s.r.o. a mobilní operátori Orange Slovensko, a.s. a T-Mobile Slovensko, a.s.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu