Utorok21. máj 2024, meniny má Zina, zajtra Júlia, Juliána, Rita

Ministerstvo kultúry hľadá firmu, ktorá bude za pol miliardy spravovať budovy

Firma by sa mala starať aj o budovu SND.
Firma by sa mala starať aj o budovu SND.

BRATISLAVA - Ministerstvo kultúry hľadá firmu, ktorá bude najbližších päť rokov spravovať všetky budovy rezortu. Podľa vestníka verejného obstarávania je plánovaná hodnota zákazky za celé obdobie pol miliardy korún bez DPH.

Firma, ktorá užšiu súťaž, kde je kritériom najnižšia cena, vyhrá, bude musieť v budovách MK SR vykonávať údržbu budov a striech, sklenárske, maliarske, natieračské, murárske, manipulačné, zámočnícke, klampiarske, upratovacie, strážne, deratizačné a záhradnícke služby. Firma by sa mala starať aj o odpadové hospodárstvo budov, vlajkovú výzdobu, servis vzduchotechniky a pod.

Podľa vestníka sa vybratá firma bude starať najmä o tieto budovy: Slovenské národné divadlo, Slovenské národné múzeum, Slovenská národná galéria, Univerzitná knižnica, Bibiana, Mladé srdcia, ÚĽUV, SĽUK, Národné osvetové centrum, Hudobné centrum, Pamiatkový úrad SR, divadlo Nová scéna, Slovenská filharmónia, Slovenský filmový ústav, Divadelný ústav, Literárne informačné centrum, Slovenské centrum dizajnu, Lúčnica, Ústav pre vzťahy štátu a cirkvi, Tlačová agentúra SR, Ministerstvo kultúry SR.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu