Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Lídri koalície rokovali v Starom Smokovci o rozpočte

Koalícia dôvod na oslavu zatiaľ nemá. Rozpočet je stále otvorený.
Koalícia dôvod na oslavu zatiaľ nemá. Rozpočet je stále otvorený.

VYSOKÉ TATRY- Lídri vládnej koalície včera vo Vysokých Tatrách rokovali o budúcom štátnom rozpočte s ministrom financií Jánom Počiatkom. Po približne dvojhodinovom stretnutí sa ako jediný pri novinároch pristavil predseda SNS Ján Slota.

"Boli to prvé rozhovory a v utorok sa zase máme stretnúť o 17. hodine," povedal Slota. Na otázku, či je spokojný s výsledkom rokovaní reagoval slovami: "Spokojný človek nikdy nemôže byť."

O výsledkoch rokovaní Roberta Fica, Vladimíra Mečiara a Jána Slotu s ministrom Počiatkom informovala hovorkyňa premiéra Silvia Glendová. "Prebehlo pracovné stretnutie lídrov koaličných strán s ministrom financií o návrhu štátneho rozpočtu. Žiadne zásadné principiálne rozpory medzi lídrami koaličných strán neexistujú," povedala po rokovaní. Ďalšie rokovania sa budú podľa hovorkyne konať tak, aby sa vláda vo štvrtok mohla zaoberať rozpočtom, a aby štátny rozpočet na budúci rok mohol byť schválený.

Rokovanie lídrov koaličných strán vo vládnom zariadení Kamzík v Starom Smokovci nebolo podľa Glendovej koaličné stretnutie, ale bola to pracovná porada o rozpočte. Na otázku, prečo o stretnutí neinformovali médiá, Glendová odpovedala: "Nemusíme vždy informovať médiá o tom, keď sa koaliční lídri stretnú a chcú sa poradiť pracovne o niektorých veciach."
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu