Nedeľa19. máj 2024, meniny má Gertrúda, zajtra Bernard

Zomrela po bežnej operácii!

„Chceme vedieť, na čo zomrela naša mama,“ vraví Marián Hodas (40).
„Chceme vedieť, na čo zomrela naša mama,“ vraví Marián Hodas (40). (Zdroj: Nový Čas)

KYSUCKÝ LIESKOVEC - Rodina Hodasová smúti! Do čadčianskej nemocnice vyprevádzala svoju mamu Máriu († 76) s tým, že sa podrobí rutinnej operácii. Už o pár dní ju však pochovali! Rodina podala sťažnosť na Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou, pretože je presvedčená, že lekári pochybili.

Mária Hodasová mala bolesti brucha. Po dôkladných vyšetreniach lekári zistili, že má žlčníkový kameň. „Podstúpila operáciu a šťastne sa po nej prebrala. Ešte mi povedala, ako je rada, že konečne to už má za sebou,“ hovorí syn Marián Hodas (40). Jeho manželka svokru tiež navštívila v nemocnici, kde jej lekári povedali, že z jednotky intenzívnej starostlivosti ju prevezú na oddelenie.

Keďže jej stav bol dobrý, Hodasovci sa rozhodli ísť na svadbu synovcovi. „Keby sa mama nemala dobre, nešli by sme. Počas svadby mi volali z nemocnice, že mama zomrela. V tom momente sa mi zrútil celý svet,“ vraví skormútený Marián Hodas.

Rodina je presvedčená, že lekári pochybili a nespravili pre záchranu života ich matky maximum. „Zaujímavé je, že vôbec ju nepitvali, a dodnes nevieme, na čo zomrela,“ dodáva syn. Podali preto sťažnosť na Úrad pre dohľad nad zdravotnou starostlivosťou. „Teraz je zbytočné sa vyjadrovať. Menovaná pacientka mala po operácii komplikácie, počkáme si na výsledky úradu,“ uviedol riaditeľ čadčianskej nemocnice Jozef Kanaba.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu