Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

PRÁVE TERAZ Vážne hromadné nehody pri Piešťanoch a Trenčíne: Medzi zranenými sú aj malé deti

(Zdroj: topky)

KRAKOVANY - Pri cestovaní dnes buďte opatrní. Za Krakovanmi smerom na Trebatice hlásia v dopravnom servise hromadnú dopravnú nehodu a viacero havarovaných áut. Hasiči zasahujú aj pri dvoch vážnych nehodách v Trenčianskom kraji. Vodiči by sa vzhľadom na počasie mali vybaviť trpezlivosťou.

Úsek Za Krakovanmi smerom na Trebatice je vraj ťažko prejazdný v oboch pruhoch. Informácie na svojom webe priniesol dopravný servis rádia Expres. Ako informovala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová, zrazili sa tu tri autá, jedno z nich skončilo mimo vozovky. Pri kolízii sa našťastie nikto nezranil.

Vážna nehoda aj v Trenčianskom kraji

Hasiči v Trenčianskom samosprávnom kraji zasahujú pri dvoch dopravných nehodách, ktoré sa v stredu ráno stali v okrese Bánovce nad Bebravou a v Považskej Bystrici. 

Ako informovala hovorkyňa Prezídia Hasičského a záchranného zboru Zuzana Farkasová, v katastri obce Dolné Naštice v okrese Bánovce nad Bebravou sa ráno zrazili tri osobné motorové vozidlá. Pri nehode sa zranili tri osoby. Cesta II/592 je prejazdná len v jednom jazdnom pruhu. 

„Ďalšia dopravná nehoda sa stala na ulici M. R. Štefánika v Považskej Bystrici. Okolo 7.30 hodiny sa tam zrazili dve osobné vozidlá a kamión. Zranenia utrpelo päť osôb, z nich jedno dieťa. Všetky zranené osoby sú v opatere zdravotníkov," doplnila Farkasová. Dopravný servis Zelená vlna informoval, že ku kolízii došlo na ulici Milana Rastislava Štefánika pred kruhovým objazdom v smere z Okružnej.

Viac o téme: Dopravná nehodaPiešťanyKrakovanyTrebatice
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu