Piatok24. máj 2024, meniny má Ela, Vanesa, zajtra Urban

Nevinného nútili priznať sa, hrozili mu aj smrťou

LUČENEC - Dvaja muži sa smrťou vyhrážali 27-ročnému mužovi, teraz už čelia obvineniu. Vyšetrovateľ v Lučenci obvinil z vydierania formou spolupáchateľstva 22-ročného Jozefa Č. a 25-ročného Ondreja H., ktorého obvinil aj z ublíženia na zdraví. Obaja pochádzajú z Lučenca.

Ako agentúru SITA informovala banskobystrická krajská policajná hovorkyňa Mária Faltániová, momentálne sú v policajnej cele, vyšetrovateľ podá podnet na ich väzbu.

Faltániová k prípadu uviedla, že Jozef Č. a Ondrej H. v piatok večer z domu vylákali 27-ročného muža a Ondrejovým autom ho previezli na poľnú cestu v obci Jelšovec v Lučenskom okrese. V aute ho Ondrej za prítomnosti Jozefa a ďalších dvoch neznámych mužov nútil, aby na seba vzal drogovú trestnú činnosť, pretože sa jej ešte začiatkom septembra dopustil obvinený Jozef, ktorý je podmienečne odsúdený. Muž to najprv odmietal, ale napokon súhlasil, pretože Ondrej mu pohrozil a nožom ho porezal na ruke. Zraneného muža odviezli do obce Panické Dravce, kde mu po vystúpení z vozidla pohrozili smrťou, ak udalosť oznámi polícii. Zo zranení sa bude liečiť tri týždne.
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu