Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Smutná bilancia posledného týždňa na železniciach: Zahynulo dokopy päť ľudí

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: gettyimages.com)

BRATISLAVA - Na tratiach Železníc Slovenskej republiky (ŽSR) zahynuli minulý týždeň po zrážke s vlakom piati ľudia, jeden z nich v aute na železničnom priecestí. TASR o tom informovali zo ŽSR.

Počas uplynulého týždňa došlo k štyrom tragickým zrážkam vlaku s osobou. Nehody sa stali v úseku Bratislava predmestie – Bratislava východ, Košice – Kostoľany nad Hornádom, Šaľa – Trnovec nad Váhom a v Železničnej stanici Stožok. Vplyvom nehody meškalo 33 vlakov osobnej dopravy. V rýchliku v Železničnej stanici Považská Bystrica bola privolaná k cestujúcemu rýchla zdravotná pomoc pre náhlu nevoľnosť. Cestujúci vo vlaku skolaboval a zomrel. 

Minulý týždeň na železničných priecestiach v správe ŽSR došlo k dvom zrážkam vlaku s autom. K prvej zrážke došlo v úseku Rybany – Bánovce nad Bebravou na zabezpečenom priecestí, osobný vlak sa zrazil s autom. Pri nehode došlo k usmrteniu vodiča. Druhá zrážka sa odohrala na železničnom priecestí v úseku Hucín – Plešivec, k zraneniu osôb nedošlo. Príčina oboch nehôd je predmetom vyšetrovania.

Viac o téme: ŽelezniceSmrť
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu