Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Ministerstvo prichádza s veľkou novinkou: Dôležité doklady bude doručovať pošta

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA/Marko Erd)

BRATISLAVA – Ministerstvo vnútra vybralo doručovateľa dokladov formátu ID1 pre občanov. Ako sa ďalej uvádza na internetovej stránke Úradu pre verejné obstarávanie, predmetom zákazky bolo doručovanie dokladov formátu ID 1 (doklad vo forme polykarbonátovej karty) na adresu určenú majiteľom dokladu formátu ID 1 s pobytom na území Slovenskej republiky v štandardne uzatvorených obálkach s okienkom adresáta.

Obrovské rošády vo vedení armády! Skúsený generál končí, nahnevali ho kroky vlády

Službu má podľa výsledku vyhodnotenia ponúk poskytovať Slovenská pošta, a. s.. Náklady na zabezpečenie tejto služby sú podľa rezortu 6 804 000 eur bez DPH. Službu má vybraný dodávateľ podľa požiadaviek poskytovať 48 mesiacov od nadobudnutia účinnosti podpísanej zmluvy.

Medzi požiadavky, ktoré rezort od prípadného dodávateľa požadoval, bolo napríklad doručovať zásielky nasledujúci pracovný deň po ich prevzatí jednotlivým príjemcom alebo všestranne chrániť záujmy odosielateľa, "najmä s ohľadom na ochranu prepravy zásielok proti škodám, ktoré by mohli vzniknúť pri preprave zásielok, a to najmä ich odcudzením". Kritériom na výber dodávateľa služby bola najvýhodnejšia cena.

Viac o téme: DokumentySlovenská pošta
Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu